לוגו

האירגון של FiorDiMaso נוצר מאהבה למוצרי חלב שהועברה למשפחת Ciomento מדור לדור. מטה החברה ממוקם למרגלות רמת אסיאגו (Asiago plateau), ארץ שתמיד הוקדשה לבחירה וייצור של גבינה.

ביולי 1887 החלה בניית חברת החלב, שנפתחה בינואר 1888. במהלך שנה זו נרכשו מכונות הכי חדישות עבור עיבוד חלב, מהם נוצרו מוצרים כגון חמאה, גבינה שמנה, מוצרים מופחתי שומן, וגבינות דלות שומן (מתוק ומלוח) וריקוטה. מאז, חברת החלב FiorDiMaso ממשיכה לעבד חלב באהבה, לקבל מוצרים חדשים ולשפר את איכות התוצאות גם באמצעות התחדשות קבועה של המפעלים.

הטעם הייחודי והמיוחד של גבינות FiorDiMaso הוא תוצאה של יותר מ-138 שנות ניסיון בייצור, בחירה זהירה של חומרי גלם והשקעה קבועה בטכנולוגיה וחדשנות כגון: מחקר קבוע של המוצר.

ב-2012, לאחר יצירת חברת חלב חדשה ופגישה עם Adriano Ciomento, הפכה החברה ל 1887 Latterie Venete אך ערכיה תמיד נשארו זהים: אהבת החלב והרצון ליצור גבינות טובות המיוצרות באיטליה ומופצות ברחבי העולם. בשל איכות הייצור, FiorDiMaso היא אחת החברות המכובדות ביותר ברמה הבינלאומית.

קלף C.A forms